Commercieel vastgoedbeheer

Meer rendement uit uw vastgoed-portefeuille

 

Een leegstaand pand dat u geen geld kost, maar juist oplevert? Dat kan! Met commercieel vastgoedbeheer van Camelot halen we rendement uit uw leegstaande vastgoed. Dat doen wij met name door tijdelijke bewoners/ gebruikers te plaatsen. Wij nemen u het hele proces uit handen. Van werving/selectie, bezichtigingen inplannen en contracten opmaken tot aan het plaatsen van bewoners of gebruikers. Gedurende de hele huurperiode onderhouden wij het contact met de bewoners en gebruikers.

 

Zijn er technische storingen, dan lossen wij die op. Voldoet een huurder niet aan betalingsverplichtingen, wij regelen het. Met onze waterdichte juridische contracten weet u bovendien zeker dat uw pand op de geplande datum leeg aan u wordt opgeleverd. Wij hanteren namelijk een opzegtermijn van 28 dagen bij een bruikleenovereenkomst. Heeft u een nieuwe bestemming voor uw pand gevonden dan zegt u het beheer van Camelot heel eenvoudig op. Wij zorgen er dan voor dat u uw pand bezemschoon weer in handen krijgt. 

 

Wat doet Camelot voor u?

  • Werven van gegadigde aspirant-bewoners of huurders
  • Selectie aspirant-bewoner of huurders door te kijken naar inkomenstoets, betrouwbaarheid en woonbeschaving
  • Voeren van overleg met gemeente over eventueel vereiste woonvergunning
  • Optimaal begeleiden aspirant-bewoner of huurder bij bezichtiging
  • Opmaken van bruikleenovereenkomst of huurovereenkomst
  • Inspecteren onroerend goed
  • Verhalen van geconstateerde schade en/of vermissingen op (ex‑)bewoners of huurders

 

Make Space Pay

Met ons ‘Make space pay’ concept helpen we u rendement uit uw leegstaande pand te halen. Camelot bemiddelt bij de verhuur van uw pand voor gebruik als film- en fotolocatie. Ook kunt u denken aan het verhuren van uw ongebruikte terrein als parkeerterrein.