Leegstandsbeheer van uw vastgoed

 

Minder risico’s én meer rendement 

Van oudsher is leegstandsbeheer erop gericht om risico’s zoals vandalisme, verloedering, kraak, diefstal of brandstichting te verminderen. Camelot doet dit dan ook al sinds 1993 met veel toewijding. Daarbij zoeken wij creatieve oplossingen die leegstandsrisico’s tegengaan en redement opleveren voor eigenaars.

Het is natuurlijk fijn als u verloedering tegen kunt gaan, maar het wordt nog interessanter als uw leegstaande vastgoed u wat oplevert. Camelot helpt u hier graag bij. Dit doen we onder andere door te kijken of we uw pand ook via de leegstandwet tijdelijk kunnen verhuren. Met de invoering van de Leegstandswet in 2013 is tijdelijke verhuur een aantrekkelijke optie geworden. Als pandeigenaar ontvangt u de volledige huurinkomsten en draagt u een kleine beheer-fee af aan de beheerder. Naast het feit dat tijdelijke verhuur bescherming biedt en het u financieel rendement oplevert, zorgt het ook voor een goede leefbaarheid in de directe omgeving. Dit wordt door omwonenden vaak erg gewaardeerd. Een win-winsituatie. 

 

Make space pay

Tot slot bekijken we ook altijd de mogelijkheden om uw leegstaande pand als creatieve ruimte te verhuren. Camelot bemiddelt bij de verhuur van uw pand voor gebruik als film- en fotolocatie. Ook kunt u denken aan het verhuren van uw ongebruikte terrein als parkeerterrein als locatie voor evenementen.