VASTGOEDBEHEER

Goed vastgoedbeheer levert u meer rendement op

Camelot ziet vastgoedbeheer als een integraal tussen huisvestingskwaliteit en gebruikerstevredenheid, technisch beheer, financiële aspecten, innovatiemogelijkheden en juridische aspecten. Vastgoedbeheer van uw (leegstaand) vastgoed portefeuille kost u vaak meer tijd dan u lief is. Werving en selectie van bewoners daar begint het mee. Het proces dient nauwkeurig en volgens de regels te verlopen. Daar ligt een stuk van onze expertise.

Vervolgens vergt het onderhoud van het pand ook de nodige aandacht. Het vervangen van een kapotte ruit, het onderhouden van de tuin en het ontdekken en oplossen van technische storingen. Het is slechts en greep uit de werkzaamheden waar u als eigenaar mee geconfronteerd kan worden. Ook liften, alarminstallaties en sprinklers hebben regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Dat geldt niet alleen voor leegstaande panden, maar ook voor panden die volop in gebruik zijn. De kans op schade en waardevermindering door verval en verwaarlozing is zeer reëel. Goed onderhoud van vastgoed is dan ook altijd noodzakelijk.  

 

Administratief vastgoedbeheer

Ook op administratief gebied komt er een hoop werk kijken. Wilt u uw leegstaande pand beschikbaar stellen aan tijdelijke bewoners of mensen op zoek naar werkruimte? Denkt u dan eens aan het werven en selecteren van de bewoners/ gebruikers, het opstellen van hun contracten en het innen van de huur of de bruikleenvergoeding. Uitbesteden van deze vastgoedmanagement activiteiten kan u veel werk en tijd besparen. Met ons grote netwerk van flexibele bewoners en gebruikers hebben we binnen no-time uw pand opgevuld. Onze strenge selectieprocedure zorgt er daarnaast voor dat er betrouwbare mensen in uw vastgoed komen.

 

Commercieel vastgoedbeheer

Met ons ‘Make space pay’ concept kunnen we u helpen rendement uit uw leegstaande pand te halen. Camelot bemiddelt bij de verhuur van uw pand voor gebruik als film- en fotolocatie. Ook kunt u denken aan het verhuren van uw ongebruikte terrein als parkeerterrein. 

 

Technisch vastgoedbeheer

Ontzorging van uw beheerstaken pakken wij voor u op door alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden voor u te regelen. Uiteraard zorgen we daarbij ook dat we de brandveiligheid van uw pand controleren, het facility management op en top verzorgen en zorgen dat het energiegebruik verder goed wordt ingeregeld. 

 

Alle voordelen van uitbesteding van vastgoedbeheer op een rij:

  • Gericht op waardebehoud van uw vastgoed;
  • Gespecialiseerd en enthousiast werving & selectie team;
  • Vakkundige en gediplomeerde eigen technische dienst;
  • Plan van aanpak op maat voor elk project;
  • Kies voor volledig uitbesteden of afname van losse diensten.