Verhuurmakelaar

 

Verhuur en beheer van grote wooncomplexen voor jongeren, expats en studenten

 

Ontwikkeling, verhuur én beheer van gemeubileerde studio’s in grote wooncomplexen, die aansluiten op het microliving concept.

 

Verhuurmakelaar van studio’s

Camelot timmert hard aan de weg als verhuurmakelaar van studio’s. Naast het leegstandbeheer dat we nog steeds doen, heeft Camelot zich de laatste jaren verder ontwikkeld op het gebied van ontwikkeling én beheer van grote wooncomplexen, gericht op jongeren en studenten: microliving. Inmiddels beheren we al ruim duizend gemeubileerde studio’s in grote complexen. Wat maakt dit concept nu zo interessant? Niet alleen voor ons, maar ook voor u. 

 

Microliving: nieuwe woontrend

Microliving is de nieuwste woontrend; een geheel huishouden op een klein oppervlakte. De jongeren/ expats/ studenten van nu zoeken betaalbare huisvesting in de grote steden. Niet per sé groot of in eigen bezit, maar wel comfortabel, van alle gemak voorzien en nabij openbaar vervoer. Volledig ingerichte appartementen met wasruimtes en gemeenschappelijke voorzieningen. De behoefte bij deze doelgroepen is dat ze direct, met alleen een koffer en een laptop, een volledig ingerichte woning kunnen betrekken. Dat is precies wat Camelot biedt. Daarnaast is het sociale karakter bij ons zeer belangrijk. We zorgen daarom voor ruimtes waar gesocializet kan worden. Dat loopt uiteen van een Karaoke Room in Eindhoven, tot een Cinema Room in Delft. Voor een probleem of een vraag kan een bewoner direct bij een huismeester terecht. Met dat in het achterhoofd realiseert Camelot haar studio’s.

 

Hoogwaardige inrichting

De microliving eenheden in de Camelot Campussen bestaan uit kwalitatief hoogwaardige materialen. De afwerking, de stoffering en de meubels, het zijn producten van topkwaliteit. De bewoners betalen hiervoor een klein bedrag per maand. Daarbij komt dat de bewoners alles voor zichzelf hebben, een eigen keuken en een eigen badkamer. 

 

Veilig en zekerheid erg belangrijk

Ook spelen veiligheid en zekerheid een belangrijke rol bij de populariteit van de projecten. Als een kind voor het eerst op zichzelf gaat wonen, is het voor de ouders fijn om te weten dat het goed zit. Dat geldt ook voor internationale studenten. Onze projecten zijn beveiligd met camera’s, de ruimtes zijn overzichtelijk, de brandveiligheidssituatie is in orde en de sloten zijn super. Bij een standaard huurhuis is deze situatie wel anders.

 

Heeft u een soortgelijk project waar u een ervaren ontwikkelaar, verhuurder of beheerder voor zoekt? Neem dan contact met ons op 088-226356